Siirt 1 Şubesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Çalışan Üyelerimizle Dayanışma Yemeğinde Birlikteydik

Eğitim-Bir-Sen Siirt Şubesi olarak  İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ile dayanışma yemeğinde bir araya geldik.

Memur-Sen ve Şube Başkanımuz Murat Şeker, Barden otelde düzenlediğimiz programda yaptığı konuşmada: sorunların çözümünde alın teri döktüklerini, haksızlıkların giderilmesinde çaba gösterdiklerini, söyledi.

Sendikalarının bir sınıf sendikası olmadığını aktaran Şeker, "Hizmetlisinden şefine, memuruna kadar tüm eğitimcilerin sendikasıyız. Aslında sendikamız sadece eğitimcilerin derdiyle de ilgilenen bir sendika değildir. Bizler geniş coğrafyalarda ümmetin derdiyle dertlenen, yetimhaneler, hastaneler, okullar yapan, sel, afet ve depremlerde maddi ve manevi destek ile insanımıza koşan, kuruş değil duruş sendikacılığı yapan bir sendikayız." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu da programda konuşma yaparak bizleri mutlu etti.

Sendikamızın Milli Eğitim Müdürlüğü iş yeri temsilcisi Naci Evin de sendika olarak her zaman üyelerimizin sorunlarıyla ilgilendiğimizi ve bunlara çözüm bulmaya çalıştığımızı bildirdi.

Programa, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan, Sendikamızın kurucu başkanlarından Y.İrfan SAĞLAM, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri, konfederasyona bağlı sendikaların başkanları ve davetliler katıldı.Katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ederiz.